„Paskutinis novelės puslapis“ pagrindinė žvaigždė Salma Hayek atskleidė savo gundančios figūros paslaptį - aktorė maitinasi vabalais.
Meksikos gražuolė papasakojo visą tiesą apie nacionalinius savo šalies patiekalus bei jų ingredientus. Ji teigia, jog Meksikoje yra tradicija valgyti ropojančius ir knibždančius vabaliukus.
„Šių mažų ir judančių skanėstų yra įvairių rūšių. Meksikoje, tai yra didelis delikatesas, kurį dauguma dievina“, - prisipažįsta aktorė.
„Patiekalams naudojami svirpliai, skruzdėlių kiaušinėliai bei kirmėlės. Jie valgomi atskirai, priklausomai nuo metų sezono. Iš pradžių viskas yra pakepama, vėliau sumaišoma su guakamolės padažu ir sudedama į tortiliją. Padažas reikalingas tam, kad vabaliukai neiškristų iš tortilijos paplotėlio, nes jie yra labai slidūs. Taip paruošti skanėstai būna labai traškūs ir be galo gardūs“
"Acme" informacija